Henkilökohtaisella ja ammattitaitoisella palvelulla on asiakkaansa

Nykyaika ja varsinkin internet on monen alan ja liikkeen vastustaja numero yksi. Matkatoimistoalalla näin on ollut jo pitkään ja isot matkatoimistot ovat vähitellen viimeisten vuosien aikana sulkeneet toimistojaan niin, että jäljellä on enää vain pääpaikat. Myös matkaesitteet ovat pitkälti siirtyneet nettimaailmaan ja markkinoille on tullut useampiakin kansainvälisiä toimijoita, miten sitten paikallinen pieni yritys voi pärjätä?

  • Meille on tullut uusia asiakkaita nuoristakin perheistä ja ihmisistä, jotka ovat aiemmin tilanneet matkat ja järjestäneet kaikki itse netistä, mutta ovat sittemmin alkaneet arvostaa omaa aikaansa. Om toimisesti kaikki matkaan liittyvät järjestelyt saattavat kestää yllättävän paljon aikaa, kun taas meillä asiakas saa nopean, asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun, kertoo Marjo Halén Nummelan Matkatoimistosta. Neljä vuotta sitten Nummelan Matkatoimisto muutti nykyisiin tiloihinsa Pisteenkaari 4:een aivan Nummelan keskustaan ja samalla avattiin uudet kotisivut www.nummelanmatkatoimisto.fi. Marjo Halénista tuli liikkeen vastaava viime vuonna ja tällä hetkellä toimistolla asiakkaita palvelee Marjon lisäksi Jenni Merivirta sekä Johanna Eurajoki.
  • On meilläkin nettisivut ja Facebook-sivu ja palvelemme sekä sähköisesti että puhelimitse alusta loppuun saakka, eli meille ei ole tarvetta välttämättä edes tulla toimistolle. Monet asiakkaistamme kuitenkin tykkäävät tulla meille toimistolle saakka, kertoo Jenni.

Henkilökohtaista palvelua

Nummelan Matkatoimistossa puhelimeenkin vastaa ihminen eikä automaattisesti eri vaihtoehtoja kertoma tietojärjestelmä. Asiakkaan kysymykset ja tarpeet hoidetaan varmalla ammattitaidolla, oli sitten kyse yksittäisen ihmisen matkasta, ryhmästä, yrityksestä tai vaikkapa maailmanympäri matkasta.

  • Meillä on yhteydet maailmalle kunnossa ja jäsenyytemme Concorde Travel Groupissa takaavat meille kilpailukykyiset hinnat. Lisäksi olemme mm. Apollomatkojen jälleenmyyjä, kertovat Marjo ja Jenni. Nummelan Matkatoimiston omistaa Vihdin Liikenne, jolla on yli 80 vuoden kokemus matkanjärjestelyistä ja liikennöimisestä ja matkatoimiston henkilökunnalla on vankka vuosien ammattitaito matkojen järjestelyistä.
  • Nykyään monet asiakkaamme arvostavat, että hoidamme heidän matkansa järjestelyt alusta alkaen aina jopa lähtöselvitystä myöten valmiiksi. Lisäksi olemme myös kehittäneet itse ja kumppaniemme kanssa omia matkojamme, joita nyt on tulossa mm. matka Reykjavikiin Islantiin ja juuri oli matka Ruotsin Visbyyn ja Irlantiin. Asiakkaat kysyvät myös paljon neuvoja ja ideoita toimistolta. Nummelan Matkatoimisto pystyy koostamaan asiakkaille, juuri sellaisen matkan kun heillä on mielessä ja budjettiin soveltuu.

Kehittyen edelleen

Nummelan Matkatoimisto panostaa tulevaisuudessakin nimenomaan henkilökohtaiseen palveluun ja osaamiseen mutta nykytekniikoita ei unohdeta. Jo nyt asiakkaalle on mahdollista varata Apollomatkojen matka Nummelan Matkatoimiston nettisivujen kautta ja toimiston tytöt kehittelevät uusia kuvioita myös sosiaaliseen mediaan, jossa kannattaakin käydä ”tykkäämässä”, jotta tietää mitä Nummelan tytöt keksivätkään.