Tammisaaressa pääpaikkaa pitävä EKM Service Oy on 27 vuotias, 15 henkilöä työllistävä, alueen suurin, nykyaikainen, dynaaminen IT-asiantuntijayritys. Yrityksen asiakkaina on tuhatkunta yritystä ja yksityisasiakasta ja kiitos asiantuntevasta palvelusta. moni näistä asiakkaista on kanta-asiakkaita. EKM Service Oy toimittaa kaikkea yksittäisistä tietokoneista aina kehittyneisiin verkkoratkaisuihin, huolto ja ylläpito mukaanlukien.

  • Yritys asiakas voi halutessaan saada meiltä kaikki laitteet ja ratkaisut. mitä toimivaan konttoriin nykyaikaan tarvitaan - eikä vain laitteet vaan myös niiden ylläpidot ja koulutukset.

Jokainen asiakas yksilönä

  • Meillä asiakas palvellaan yksilönä niin liikkeissä kuin varsinaisessa yrityspalvelussa ja pyrkimyksenä on omalla asiantuntemuksella pystyä palvelemaan asiakas sekä sillä hetkellä että myös jatkossa, kertoo EKM Service Oy:n toimitusjohtaja Ronnie Carlsson. EKM:n liikkeissä Tammisaaressa ja Hangossa myyjät pyrkivät palvelemaan jokaista asiakasta mahdollisimman asiantuntevasti, jotta asiakas saa juuri omiin tarpeisiinsa sopivan laitteen/ratkaisun. Yritys sai alkunsa 80-luvulla konttorikoneiden huollosta ja yhä edelleen yrityksen palvelutarjontaan kuuluvat Sharp-monitoimilaitteet.
  • Nykyaiset monitoimilaitteet ovat pitkäikäisiä, monipuolisia ja sopimukset sisältävät pääsääntöisesti huollot ja ylläpidot, jolloinka yritykselle jää itselleen pelkkä käyttö. Ylläpitotehtävät tulevat meille tiedoksi etänä ja sen avulla tukitoimet saadaan tehtyä nopeasti. EKM Service Oy tarjoaa myös suurkuvatulostukseen ratkaisut Epson-tulostimien avulla.

Osaamista ja palvelua

Toiminnan kehittyessä yritys on kerännyt osaamista niin suomenkieliseltä kuin ruotsinkieliseltä alueelta ja palvelut pystytään toteuttamaan molemmilla kielillä.

  • Päätoiminta-alueemme on Hangosta Lohjalle mutta projektista riippuen voi asiakkaita olla kauempaakin, kertoo Carlsson. EKM Service Oy toimii vaasalaisen ohjelmistotalo Lemonsoftin jälleenmyyjänä ja paikallisena edustajana.

Kokonaisvaltainen palvelu

  • EKM Service ei ole vain tuotemyyjä vaan autamme asiakkaitamme toimimaan joustavammin ja paremmin ja siinä Lemonsoft ratkaisuineen astuu esille, kertoo Carlsson. Lemonsoftin ohjelmisto tarjoaa työvälineitä niin asiakkuudenhallintaan, projektienhallintaan, laskutukseen, työnseurantaan, kassa-ja kirjanpitojärjestelmiin ja järjestelmä on täysin asiakkaan tarpeisiin rakennettavissa, koska järjestelmä koostuu ”palasista”, joilla kootaan asiakkaan tarpeisiin sopiva kokonaisuus.
  • Niin Lemonsoftin kuin muidenkin edustamiemme ratkaisujen suhteen, EKM tarjoaa myös koulutukset, asennukset, ylläpidot eli asiakasyritys saa kaiken tarvittavan avun yhdestä paikasta, kertoo Carlsson.
  • Henkilöstöllämme on monivuotinen kokemus ja sitä kautta meillä on osaamista ottaa asiakas huomioon ja pyrkiä vastaamaan todelliseen asiakastarpeeseen eli luotamme että tietotaitomme ja kokemuksemme antaa meille mahdollisuuden monesti asettua asiakkaan asemaan ja sitä kautta löytää toimivin ratkaisu tilanteeseen, kertoo Carlsson.